Tips!

Känner du att du skulle vilja spela bingo på nätet men inte vet riktigt vad som kan vara bra att tänka på? Har du koll på hur du optimerar din bingoupplevelse? Här kommer en liten lista på några riktigt bra tips för att verkligen förhöja ditt bingospel online. Dessa tips passar både för nybörjare och för de mer erfarna bingospelarna på nätet.

Tipslista

Läs recensioner om olika bingosajter på nätet, leta efter en som kan passa just dina önskemål. Bestäm dig innan du läser recensionerna för vad som är viktigt för just dig på en bingosajt och läs sedan därefter. Ha gärna en lista som du kan bocka av på de saker du tycker är viktigast.

Börja alltid med att övningsspela, om det är första gången som du ska spela bingo online så börja med att spela med låtsaspengar eller bonuspengar istället för att sätta in pengar på en gång.

Välj en bingosajt som du vill fortsätta att spela på, tänk på att den ska ha ett bra rykte vad det gäller följande; säkerhet, ärlighet och kundsupport.

Registrera dig på sajten du valt och ladda ned deras programvara om det krävs. Alla bingosajter brukar ha tydliga instruktioner för hur man gör och det brukar inte vara svårt.

När det kommer till pengatransaktioner så är din personliga säkerhet alltid garanterad hos en pålitlig bingosajt. Förutom att du kan föra över pengar från ditt kreditkort till sajten så kan det vara en bra idé att skaffa en e-plånbok som tillexempel Pay-pal eller Netteller. Det gör alla transaktioner enkla och smidiga.