Bonusar

De allra flesta bingosajter använder sig av bingobonus för att locka till sig nya spelare. Den allra vanligaste formen är Insättningsbonus, den ligger ofta på så mycket som 100 % vilket innebär att du får en bonus som matchar det du sätter in första gången. Så om du sätter in 300 kronor så har du efter den första insättningen 600 kronor att spela för. Ibland kan nya spelare även få små presenter som till exempel biobiljetter eller DVD-filmer.

Bingo bonus är en viktig del att tänka på när man ska välja vilken bingosajt man ska spela på, den är inte den viktigaste men spelar ändå roll.

Spela gratis?

De allra flesta bingosajter erbjuder någon form av gratis bonus, alltså en bingo bonus som du inte behöver sätta in pengar för att få utan du får den bara för att du blir medlem på en sajt. Med en sådan bonus, som ofta kallas för Välkomstbonus, kan du alltså spela bingo gratis på sajten. Det är ett väldigt bra sätt för bingosajter att få dig som ny kund att vilja prova just deras bingosajt. Något som skiljer sig lite från sida till sida är om man kan plocka ut vinst på den här typen av bonus eller inte, men oftast inte utan att du själv gör en insättning.

Omsättningskrav

När du vill ta ut bonuspengar från en bingosajt så finns det något som kallas för omsättningskrav. Det är olika krav för hur mycket du måste spela på bingosajten innan du kan ta ut några pengar. Bingosajter har omsättningskrav för att folk inte bara ska kunna sätta in pengar, få bonus på dem och sedan plocka ut pengarna igen. Den här typen av krav kan se olika ut från bingosajt till bingosajt.

Ibland går det till så att du får in alla pengar på kontot, alltså de pengar du satt in plus bonusen. Efter det måste du omsätta det beloppet ett visst antal gånger innan du kan plocka ut din bonus. Man kan alltid ta ut det man själv satt in och en eventuell vinst ändå. På en del bingosajter får man bonusen först när man har omsatt det insatta beloppet en gång. Till exempel; Du har satt in 250 kronor och får då 250 kronor i bonus, då får du först 250 kronor att spela för och sen när du spelat för dem så får du de resterande 250 kronorna. Då har du redan klarat av omsättningskravet och kan om du vill plocka ut allt på en gång.

Om du verkligen vill vara säker på vad som gäller för bonus på just den bingosajt som du spelar på så ska du alltid läsa deras regler och användarvillkor.