När du anordnar en trevlig kväll med bingoospel i centrum så vill du ogärna ansvara över maten. Att laga mat till ett större sällskap är både omständligt och tidskrävande. Och det är inte ens säkert att resultatet blir lyckat. Därför är det ett bättre alternativ att vända sig till Rent a Chef – ’hyr en kock’ istället. Läs mer på casinogolv.se om just bingospel.
Om du väljer att hyra en kock från Rent a Chef är priset 750 kronor per kuvert samt serviceavgift om 3 000 kronor, positivt är att RUT-avdraget går att tillämpa. För många är priset avskräckande, det är dock värt varenda krona. Med en professionell kock i köket har du tid att fokusera på casinospel och gäster. Tänk dock på att meddela kocken om eventuella matallergier för att undvika tråkigheter!
Välj bland nio olika kockar
Rent a Chef har nio olika kockar att välja mellan. Kockarna är Jennie Benjaminsson, Ola Fagerstrand, Douglas Spiik, Gunnar Frykfors, Gunnar Erlandsson, Andreas Malmqvist, Mikael Mattson, Robert Kleingeld och Mats Westergren. På Rent a Chefs hemsida kan du läsa information om respektive kock.
Kunden väljer maträtten
Det är kunden som väljer rätter. Under 2015 var förrätterna timjansgravad älgentrecote, kallrökt vildsvin, gravad fjällröding och hummersoppa. Huvudrätter var helstekt filé på svensk rapsgris, kafferostat ankbröst samt dillhalstrad långafilé. Desserter var vanilj och kardemumma bavaroise, hallonpannacotta och lakritscheesecake.
Tidigare recensioner går i dur. Därför behöver du inte oroa dig över att festen med spännande casinospel och trevliga gäster blir en katastrof om du bokar Rent a Chef. Kockarna är trevliga och vet vad service är, och framför allt är de skickliga på sitt hantverk – att laga mat.
Med god mat blir festen till en oförglömlig upplevelse. Förhoppningsvis avrundas kvällen med att du och gästerna träffar jackpoten. Det är kanske för mycket att hoppas på, men du kommer att känna dig som en vinnare ändå – det enda du kommer tänka på är maten från kvällen som passerat.